Lokalizohet zjarri në afërsi të Qafë Thanës!

Një zjarr ka shpërthyer dje pranë kalimit kufitar të Qafë-Thanës, duke djegur pyje dhe vegjetacion.Ekipi i Njësitit Zjarrfikës të Strugës ka lokalizuar zjarrin duke dërguar gjashtë kamion-zjarrfikës për shuarjen e zjarrit duke parandaluar përhapjen dhe shkatimin e dëmeve më të mëdha.(Strugalajm.com)

.

Loading...
loading...Loading…


loading…