Reklamo ketu!

Nefrus Celiku i Bujqësisë u kërkon emrin t’i shkruhet shqio,reagojnë të punësuarit maqedonas

Sekretari shtetëror në në Ministrinë e Bujqësisë .Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave, Nefrus Celiku është bërë protagonist në mediat maqedonase, pasi të punësuarit maqedonas kanë reaguar ndaj tij.Shkak për këtë reagim sipas redaksisë ‘’Lider’’transmeton Strugalajm.com, ka qënë urdhëri i sekretarit Celiku që të punësuarit gjatë përpilimit të dokumetacioneve të ndryshme emrit të tij duhet t’i referohen vetëm me alfabetin shqip (latin)komunikim i cili është keqkuptuar nga të punësuarit maqedonas dhe i njëjti është mediatizuar .Celiku në lidhje me këtë cështja ka patur edhe një komunikim me të punësuarit nëpërmjet imelit i cili i është bërë publikë nga ana e të punësuarëve.(Strugalajm.com)