Nuk kuptoj se përse ashtu festojnë në dasma?!


Ministri i brendshëm, Oliver Spasovski theksoi sot se nuk kupton se si disa festojnë në dasëm me të shtëna. Ai këtë e bëri të ditur duke komentuar rastin e mbrëmshëm në Reçicë të Tetovës, ku pësuan dy veta, përfshirë edhe djalin e deputetit të BDI-së, Xhevat Ademi, përcjellë INA.

“Më e rëndësishme është ajo se sa është niveli i vetëdijes publike tek qytetarët… Festat familjare nuk bëhen që atje dikush të sillet në mënyrë të papërgjegjshme dhe të përdor ar mën. Unë asnjëherë nuk kam munduar ta kuptoj, por as nuk mundem edhe tani, këtë mënyrë të festës…”, theksoi ministri Spasovski. 

Loading...
loading...Loading…


loading…