Pas Kërçoves dhe Dibrës,ndryshim edhe në BDI-në e Strugës

Izmit Nura

Pas Kërçoves dhe Dibrës, radhën e ka Struga.

Reflektim,riorganizim,vizion për një të ardhme më të mirë, me rinin për një BDI për 20 vitet e ardshme. Zgjedhja e profesoreshes Ardita Dani është më shum se një e arritur për rinin, është emancipim i një gjenerate, sepse për her të parë në krye të politikës së një qyteti-Kërçoves zgjidhet një femër. Kurse Dibra me zgjedhjen e Artin Spahiut në mënyren më demokratike të mundshme, dëshmoj se ësht vazhdimsi e kuvendeve historike të Dibres. Pra kalimi nga Artini – UÇK-es në Artinin udhëheqës i politikes së BDI-s tregon se ne jemi në rrugen e duhur. Struga sinonim i zhvillimeve historike politike,

Struga e ndryshimeve të mëdha, ësht koha të zgjohesh nga gjumi i anarkis politike dhe tu tregosh vendin oligarkëve të politikes ditore. U bëj thirrje-lus të rinjt, të zgjedhurit nga kuvendet e nëndegëve që me arsyeshmëri dhe guxim Strugës ti afrojn një zgjidhje që e nderon dhe avancon Strugën në të gjitha aspektet. Me shpresen dhe besimin se mbështetja e kryetarit ton Ali Ahmeti nuk do na mungoj drejt jetësimit të vizionit dhe idealeve tona. P.S. Në kuvendin e Dibrës isha ulur pran veprimtarit dhe ish-të burgosurit Bashkim Mashkulli , i cili u zgjodh në këshillin mbikqyres së bashku me kryetarin e Dibres z.Hekuran Duka. Me qetësin dhe maturin e tij Bashkimi më tha: ” ësht koha juaj, ne na mbetet të mbikqyrim dhe ndihmojm në sukseset tuaja”.

Loading...
loading...Loading…


loading…