105 VITE SHTET

Jemi në prag të 105 vjetorit të pavaresisë së Shqipërisë dhe kjo datë më e rëndesishmja e kombit së bashku me 29 Nëntorin e 1944 meritojnë vëmendje të veçantë .

Duhet kujtuar Nëntorin e parë të Skenderbeut tonë lufterat e tij epike duhet kujtuar rizgjimin me Rilindjen kombëtare dhe Ismail Qemailin Luigj Gurakuqin Hasan Prishtinen Isa Boletinin etj

Në këto 105 vite Shtet shqiptar atdheu ynë i dashur dhe i shtrenjtë ka përballuar luftera ballkanike boterore qeverisje tradhtare salepesh zogistë dhe nderin ruajtjen e kombit ja bëri PKSH dhe Enver Hoxha biri ma i madh i kombit vellau i Skenderbeut i cili çliroi ndertoi atdheun dhe e zhvilloj nga nën zeroja duke e berë superfuqi të kohes dhe frymezim për shqiptaret në trojet e pushtuara dhe popujt liridashes në botë .

Periudha me e ndritur dinjitetshme i takon epokes artë Enveriane .

Krerë te shteteve shqiptare media popull etj nuk mohohet historia dot nuk mohoet lavdia gjaku sakrifica dot .StrugaLajm

Lavdi dëshmorëve të të gjitha kohërave .
Rroftë populli shqiptar

Erald Selca
Loading…


loading…