160 km/h: Njihuni me traktorin më të shpejtë në botë

Keni parë vetura të shpejta deri në 35 km në orë, por të shohësh një traktor të vozisë deri në 160 km në orë me të vërtetë është shumë e çuditshme

Ekzistojnë lloje të ndryshme të të automjeteve që mund të thyejnë rekorde të shpejtësisë. Por kjo është e mira për rekorde të shpejtësisë, ka shumë vetura dhe automjete të ndryshme të cilat kanë thyer dhe vazhdojnë të thyejnë rekorde të shpejtësisë.

Dhe i fundit u shënua nga një traktor. Po, mirë e keni dëgjuar, traktor, si mjet i bujqësisë. Prodhuesit Britanik të pajisjeve të rëna JCB, kanë thyer rekordin nacional për traktorë

In : Aktuale

Loading...
loading...