75 hoxhallarët që veshën uniformën në trojet shqiptare (UÇK/UÇK/UÇPMB)

Shumë prej nesh jemi dëshmitarë të së paku një lufte të zhvilluar në trojet shqiptare në 20 vitet e fundit.

Trojet shqiptare në gjithë historinë kanë qenë cak i dy-luftimeve dhe vend për luftë, ku të pafajshmit kanë përjetuar tmerrin, e për ti bërë ballë armikut, shumë shqiptarë kishin rrokur armët për ti dalë zot atdheut.

Mesin e shumë pjestarëve, janë edhe 75 hoxhallarë, që ishin pjestarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Hoxhë Enis Rama bashkë me Hoxhë Fatmir Latifin krahas shumë të tjerëve ishin pjesë e UÇK-së në Zonën e Drenicës.

Ja lista e emrave:StrugaLajm

Emrat e hoxhallarëve, pjestarë të luftërave në trojet shqiptare (UÇK/UÇK/UÇPMB)

1.FLorim Gruda
2.Nesim Demiri
3.Skender Rama
4.Nexhmi Maksuti
4.Bedri Hoxha
5.Kasam Muhameti
6.Zaim Baftiu
7.Nazim Gashi
8.Nexhmedin Maksuti
9.Xhemajl Kadriju
10.Hasan Asani
Fejzulla M. Emini
Nazim Gashi
Adnan Vishi
Jonuz Zejnullahu
Bedri Hoxha
Samidin Maçkaj
Fuat Selmani
Rexhep Memishi
Bedri Lika
Jeton Bozhlani
Fehat Bakalli
Faruk Lohaj
Mahi Lusnjani
Safet Pushka
Orhan Bislimaj
Muhamed Suma
Musa Vila
Shefqet Baftijari
Fetah Begolli
Remzi Kuqi
Bafti Ajeti
Ministet Shala
Shefqet Krasniqi
Nehat Hyseni
Tafil Ramukaj
Dhulkarnej Ramadani
Osman Memeti
Kurtish Hoxhaj
Mervan Berisha
Shukri Aliu
Eroll Nesimi
Esat Qestaj
Nusret Shiti
Bahri Curri
Lirim Sadiku
Kushtrim Kelmendi
Bashkim Bajrami
Arsim Morina
Florim Islami
Muharrem Ismaili
Mehdi Goga
Sabit Gashi
Fadil Sogojeva
Eroll Rexhepi
Sulltan Pajaziti
Nehat Ajeti
Ahmet Xhafer Hoxha
Blerim Krasniqi
Lulzim Susuri
Llukman Neziri
Ferid Selimi
Bekir Halimi
Jakup Asipi
Sadullah Bajrami
Enes Goga
Mazllam Mazllami
Fatmir Latifaj
Enis Rama
Ekrem Avdiu
Fadil Sogojeva
Musli Verbani
Florim Neziraj
Abedin Osmani
Fejzullah Krasniqi
Afrim Memaj
Ajni Sinani
Shaban Zenuni.
Loading…


loading…