78 vjeçari mbytet në Liqenin e Dibrës

Plaku shtatëdhjetë e tetë vjeçar u mbyt në Liqenin e Dibrës.

Sipas Ministrisë së Brendshme, dje, rreth orës 14 në liqenin e Dibrës, në afërsi të bregut u gjet i vdekur 78 vjeçari J.J nga fshati Papraniku i Madh i  Dibrës.

Në trupin e tij nuk ka pasur shenja të dhunës, dhe vdekja ishte shkaktuar nga mbytja në ujë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...