9 leje ndërtimi janë lëshur në shtator në Strugë

Në territorin e komunës së Strugës në shtator janë lëshuar 9 leje ndërtimi, njoftoi Enti Shtetëror i Statistikës.
Në të gjitha rastet, si investitor paraqiten person fizik dhe vlera e parashikuar e objekteve është rreth 137 427 000 denarë.Për krahasim me gushtin në Strugë janë lëshuar 24 leje ndërtimi.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...