Aliu: Edhe sa duhet te degjojme pordhat e maqedonasve

Qenan Aliu

Edhe sa dekada duhet të paguajnë shqiptarët për PORDHAT e politikanëve maqedonas ? STOP !
Miq të dashur,
…Siç duket, poqëse do të shmangen ndonjë ka KUAJT-përmendoret nga qendra e Shkupit, sonte Vmro-Dpmne me komunike vuri në dijeni se kurdo që të kthejmë në pushtet të njëjtët do ti RIVENDOSIM, mbase edhe më të mëdhenjë.
Kjo i bie se shqiptarët edhe shum dekada do të PAGUAJNË për kuaj, luana, komit dhe për PORDHAT e politikanëve maqedonas !
STOP !
( q.aliu )StrugaLajm
Loading…


loading…