Almi Roçi,boksieri i klubit të Veleshtës shpallet boksieri më luftarak në Kosovë

Bokseri Almi Roçi nga BOXING CLUB VELESHTA në turneun ndërkombëtar të boksit PAVARSIA Prishtinë u shpall Bokseri më Luftarak, Urime. Ky turne i 11 më radhë, është organizuar nga Federata e Boksit të Kosovës (FBoxK), turne që kënaqi një numër të vogël shikuesish,me boks cilesore dhe duele interesante FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS TURNEU NDERKOMBËTAR “PAVARËSIA” INTERNATIONAL TOURNAMENT “PAVARËSIA” 16.02.2019

In : Aktuale, Sport

Loading...
loading...