Ankohen banorët e ‘’Fati Trade’’:Trotuarin po e bllokon ”Tinex”me mbeturina

Qytetarët  që banojnë në objektin banesor-komercial ‘’ Fati Trade’’ në disa raste kanë ngritur shqetësimin se trotuari përskaj objektit në të shumtën e rasteve është i bllokuar si rezultat I grumbullimit të mbeturinave .Kjo situatë potencon R. Ademi banor në këtë objket banesor përësëritet prej shumë kohësh dhe në disa raste është informuar ‘’Tinex’’ndërmarrja e cila hedh mbeturinat aty por deri tani reagimi ka munguar .Sipas tij kjo situatë përvec se nga pikpamja estetike nuk është e pranueshme bllokon qarkullimin në trotuarin për këmbësorët.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...