Anulohet fluturimi nga Ohri drejt Zyrihut,shkak dritarja e pilotit?

Dhjetra udhëtar që sot do të duheshin të udhëtojnë nga Aeroporti i Ohrit, në drejtim të Zyrihut nuk kanë mundur të udhëtojnë dhe të njëjtëve u është thënë se do të udhëtojnë gjatë ditës së diel .Sic bëjnë të ditur udhëtarët që kontaktuan Strugalajm avioni i kompanisë që ishte nisur nga Zyrihu cili do të duheshte të riktheheshte  me udhëtarët nga Ohri është kthyer në mes të itinerarit pasi sipas tyre  ‘’dritarja’’në kabinën e pilotit ishte plasur gjë që e kishte detyruar pilotin të bëj prapaktheu në Zvicër.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...