Arsllani:Ja qytetet nga janë 105 të infektuarit me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 762 teste, dhe 109 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 20
-Kumanovë 16
-Shtip 13
-Prilep 1
-Tetovë 3
-Strugë 2
-Veles 4
-Manastir 1
-Ohër 2
-Kavadar 15
-Gostivar 10
-Gjevgjeli 1
-Radovish 2
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 2
-Vinicë 3
-Sveti Nikolë 5
-Kërçovë 7
-Negotinë 1

Vdekja e një pacienti nga Shkupi në kushte spitalore.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 422 pacientë të shëruar në:

-Shkup 173
-Kumanovë 28
-Shtip 93
-Prilep 8
-Tetovë 23
-Strugë 36
-Ohër 15
-Gostivar 28
-Radovish 1
-Krushevë 2
-Koçanë 1
-Probishtip 3
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 1
-Sveti Nikolë 3
-Kërçovë 1
-Resnje 5StrugaLajm

Deri më tani, janë kryer gjithësej 115.590 teste të Covid-19 në vend. Sot nuk ka teste nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11.942, numri i pacientëve të shëruar është 8.087, numri i vdekjeve është 528, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3.327.

In : Aktuale

Loading...
loading...