av.Ardian Demiri :Rininë po e largon korrupsioni politik dhe gjyqësia e kapur

av.Ardian Demiri

Me shkas!

E keqja elementare për ne si qytetarë të këti shteti na vjen nga dy faktorë kyç që kurrë nuk duhet ti heqim nga fokusi shoqëror dhe publik, edhe atë:

  1. Gjyqësia e kapur dhe jofunkcionale,

dhe,

  1. Korrupcioni dhe krimi i organizuar në të gjitha nivelet e shtetit dhe politikës.

Këto dy faktorë janë arsyja kryesore e largimit të rinisë tonë në numër kaq të madh.StrugaLajm

Secili debat dhe diskurs tjetër publik në këto momente kur i gjithë fokusi vendor dhe ndërkombëtar është përqëndruar në këto dy problematika në vend, për mendimin tim është vetëm përpjekje për defokusim të opinionit nga këto tema që nuk na shërbejnë ne si qytetar, por drejtpësëdrejti i shërbejnë kriminelëve dhe të korruptuarve.

Nëse nuk e kuptojmë këtë, atëherë më vjen keq!
Loading…


loading…