Benzina shtrenjtohet për 0,50 denarë për litër,dizeli nuk ndryshon

Benzina  EUROSUPER BS-95 nga mesnata shtrenjtohet për 0,50 denarë për litër, ndërsa çmimet e EUROSUPER BS-98 dhe të dizelit mbeten të njëjta, vendosi sot Komisioni Rregulator për Energjetikë.

Çmimi i ri i EUROSUPER BS-95 është 61,00 denarë. EUROSUPER BS-98 edhe më tej do të shitet për 62,50, EURODIESEL (D-E V) për 47,00, dhe Vaji ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1) 35,50 për litër.StrugaLajmStrugaLajm

Për 0,506 denarë lirohet mazuti M-1 HC dhe kilogrami do të kushtojë 23,681 denarëStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...