“Big Brother përdor instiktin pervers për biznes, shkatërron shoqërinë”- Ergys Mërtiri

Big Brother eshte nje menyre per te peshkuar audience me lehtesi, pa u lodhur.

Duke shfaqur produkte qe i drejtohen instiktit dhe jo arsyes, qe shfaqin vulgaritetin dhe jo finesen, qe spektakolarizojne vesin dhe jo virtytin, idiotesine dhe jo mençurine fitohet audience te kurriz te vlerave.

Shoqeria e bigbradherizuar humbet vlerat, kulturen, humanitetin, autenticitetin duke u natyralizuar me marrezine, vesin, banalitetin, anormalitetin. Shkurt Big Brother kontribuon ne degradimin kulturor te shoqerise.

In : Aktuale

Loading...
loading...