Bilal Kasami dhe Menduh Thaçi takohen kokë më kokë(FOTO)

Sonte, kryetari i Lëvizjes BESA, Dr. Bilall Kasami, zhvilloi një takim me kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare, z. Menduh Thaçi. Temë e bisedës ishin ngjarjet aktuale politike sidomos ato në kampin politik shqiptar. Lëvizja BESA e udhëhequr nga kryetari Kasami gjithmonë ka qenë dhe do të jetë e interesuar të gjejë mënyrë dhe mekanizma për të gjetur rrugën më të mirë për artikulimin e interesit të shqiptarëve në Maqedoni, thuhet në njoftimin e Lëvizjes BESA.

StrugaLajm
Loading…


loading…