Bloody, reperi strugan sjellë hitin ‘Ti’ (Video)

Me tekst nga vet reperi dhe muzikë të realizuar nga vet ai në bashkëpunim me Irkenc Hyka kurse videoklip të finalizuar nga Urban Graphics, Bloody vetëm pak ditë më parë ka sjellë një hit të mrekullueshëm me të cilin shpërthen në muzikë pas një kohe dhe pause më shumë se 1 vjeçare ku këngëtari ka grumbulluar energjitë për të sjellë mega projekte për mbështetësit e tij.

Loading...
loading...Loading…


loading…