Deputetët e LSDM-së lëshojnë mbledhjen në mënyrë demonstrative (VIDEO)

Deputetët e LSDM dhe koalicionit në mënyrë demonstrative kanë lëshuar mbledhjen për shkak të uzurpimit të Parlamentit nga ana e deputetëve të VMRO-DPMNE. Në mbledhje mbetën lideri i LSDM-së Zoran Zaev, Oliver Spasovski, Aleksandar Kiracovski dhe Frosina Remenski.

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...