Do të ulen dënimet dhe gjobat!

Pas propozimit të Qeverisë së re për kthimin e tarifës së ulët të rrymës elektrike si dhe heqjen e taksës radiodifuzive, kryeministri Zoran Zaev ditë më parë paralajmëroi edhe

ndryshimin e ligjit për procedura i cili parasheh ulje të dënimeve për bizneset dhe qytetarët, shkruan gazeta KOHA. Në programin e qeverisë së re thuhet se Qeveria do ta ndryshojë politikën e dënimit dhe për bazë do ta ketë parandalimin, kështu që shërbimet inspektuese nuk do të jenë instrument për represion dhe presione politike me parazgjedhja të subjekteve juridike për kontroll, por se kontrollet do të realizohet përmes…StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...