Munguan kuadrot nga Struga,hapet debat te LR-PDSH-ja e Strugës!

Pas zbulimit të emrave me të cilët LR-PDSH u prezantua në bashkëqeverisje në pushtetin qendror aktivistë të kësaj partie nga Struga janë shprehur të habitur që deri tani asnjë kuadër nga dega e Strugës nuk u përfshi në nivelet e ekzekutivit.Aktivistët që kontaktuan Strugalajm.com theksuan se këtë problematik ata do e ngren deri te deputeti i zonës Syrja Rashidi njëkohësisht kryetari i degës për të marr sqarime plotësuese.Në zgjedhjet e fundit parlamentare, Aleanca Për Shqiptarët pjesë e së cilës është dhe LR-PDSH arritën rezultatin më të mirë në Strugë duke i tejkaluar partitë e tjera shqiptare.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...