‘’Dredhëza 2 Bulevard’’ëmbëlsira e bulevardit të ri të Strugës

Nuk ka strugan apo dhe turistë  që të mos ketë provuar ëmbëlsirat në  ëmbëltoren ‘’Dredhëza 2’’në  Strugë, emër që tashmë është shndërruar në një brend të respektuar kur janë në pyetje  ëmbëlsirat .Kjo kompani e cila gjithmonë ka qënë trendi kur janë në pyetje ëmbëlsirat dhe shijet e klientëve, vjen  në Bulevardin e Strugës në lokacionin më atraktivë të qytetit duke hapur ëmbëltoren ‘’Dredhza 2 Bulevard’’ .Përvec  se një investim që do I sjelli ëmbëlsinë bulevardit të Strugës ‘’Dredhëza 2 Bulevard’’ është edhe një kontribut në funksion të hapjes së vendeve të reja të punës.Në ‘’Dredhëza 2 Bulevard’’përvec se do të shërbeheni në një ambientë të mirësistemaur ku gjithcka është në vendin e duhur  do keni mundësi të provoni një gamë të gjërë të ëmbëlsirave që vetëm ‘’Dredhëza 2 Bulevard’’di t’i gatuajë.(Strugalajm.com)

 

StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...