Dy motrat shqiptare, kandidate për dy parti të ndryshme

Kandidate për deputete në zgjedhjet e 11 qershorit janë edhe dy motrat Emini, Njomza dhe Violeta.

Derisa, Njomza kandidon nga radhët e LDK-së është Violeta ajo e cila i ka besuar Lëvizjes Vetëvendosje për të garuar si deputete.

Në listën zyrtare të LDK-së me emrat e kandidatëve për deputetë në Kuvendin e Kosovë, Njomza Emini është renditur e 48-ta.

Në listën prej 110 kandidatëve nga “Vetëvendosje” Violeta Emini – Salihu, gjendet në pozitën e 99-tëStrugaLajm

In : Rajoni

Loading...
loading...