E mërkurja dita jo-pune për shqiptarët

Dita e Alfabetit Shqip – 22 nëntori (e mërkurë), është ditë jo pune për shqiptarët në Republikën e Maqedonisë, njoftoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Njëkohësisht, Ministria qytetarëve pjesëtarë të komunitetit shqiptar ua uron Ditën e Alfabetit Shqip.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...