E turpshme ajo që i ka ndodhur një pushueseje në Durrës. Pronari i shtëpisë më …

Një qytetare nga Kosova që kishte ardhur për të kaluar pushimet në Durrës, ka treguar një përvojë të keqe që i kishte ndodhur pikërisht në qytetin bregdetar më të madh të Shqipërisë.Ajo fillimisht ka kërkuar që të mos i publikohet emri, për shkak se ndaj saj mund të hakmerreshin, por ka treguar skandalin që kishte ndodhur.Ajo ka treguar se si pronari i banesës që kishte marrë me qira në Durrës, e kishte larguar atë nga shtëpia para kohe.“Unë e kisha paguar shtëpinë për 10 ditë, por në ditën e 9-të më nxorri nga banesa’, është shprehur ajo.Më pas pushuesja e zhgënjyer ka treguar se ‘për ushqimet kishin bërë një marrëveshje që më parë, por ato i ishin faturuar me 50 për qind më shtrenjtë se ajo për të cilën kishin rënë darkord”.Kjo pushuese ka kërkuar që shqiptarët nga Kosova të kenë kujdes kur vijnë për pushime në Shqipëri, e sidomos në Durrës.Në fakt ky nuk është rasti i vetëm kur pushuesit nga Kosova mashtrohen dhe gënjehen në Shqipëri. Ditët e fundit, policia nuk i lejon që autobusët nga Kosova të shkojnë deri në shesh qëndrimin e tyre në Durrës, duke i ndaluar që tek ura e Dajlanit.

StrugaLajm
Loading…


loading…