Edhe tre të dyshuar për rrahjen e Selës dhe Zaevit!

Tre huliganë të tjerë janë të dyshuar për pjesëmarrje në dhunë dhe rrahje të deputetëve natën e 27 prillit. Njëri prej tyre menjëherë është dërguar në paraburgim.

Në këtë rast bëhet fjalë për N.M, 34 vjeç nga Shkupi,  ndërsa dy të tjerët që janë liruar, për tu mbrojtur në liri janë D.S, 39 vjeç nga Shkupi dhe A.B, 60 vjeç nga Tetova.  MPB bëri të ditur se po punoht në zbardhjen e këtij rasti dhe identifikimin e autorëve të dhunës.StrugaLajm
Loading…


loading…