Edlira Murad,Era Zhuta dhe Valon Abdiu nxënësit strugan që shkëlqyen në garat republikane të Kimisë!

Pak dite me pare,ne Shkup u mbajten garat Republikane per kimi,ku nxenesit e shkollave fillore nga Struga me periferi, garuan dhe moren vende te mira, ne konkurencen e 132 garuesve! Ne radhitje pasojne keto nxenes:Edlira Murad(mentor Feti Meta),Era Zhuta(mentor Elizabeta Komina) dhe Valon Abdiu(mentor Natmir Zhaku)).Shpresojme qe keto nxenes ne te ardhmen e afert te behen profesionist te lendes ne fjale, e cila sic duket eshte deficit ne katedrat e Universiteteve ne mbare vendin.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...