Euroambasadori Zhbogar pas takimit me Zabzunin premton ndihmë për zgjidhejen e cështjes së deponisë

Euroambasadori Samuel Zhbogar sot po qëndron në Strugë ku po merr pjesë në një sërë aktivitetesh.Ditën ambasadori e filloi me një takim në Komunën e Strugës ku u takua me kryetarin Mustafa Zabzuni me të cilin shkëmbyen pikpamje për një seri cështjesh të interesit të dyanshëm.Ambasadsori u interesua për një seri problematikash potencoi kryetari8 i Komunës së Strugës Mustafa Zabzuni pas takimit.E informuam ambasadorin për specifikat e Komunës së Strugës si dhe problematikat që ndeshemi gjatë funksioni9mit nënvizoi Zabzuni.Ndërkohë në fjalën e tij para gazetarëve Zhbogar nënvizoi se një nga problematikat që u ngrit në takim ishte edhe cështja e deponisë për të cilën tha se BE do të ofrojë ekspertixzën dhe ndihmën e kualifikaur që kjo problematikë e Strugës të gjej zgjiodhjen nëpërmjet një Qendre të përbashkët rajonale të grumbullimit dhe riciklimit të mbetejve urbane e cila do të jetë edhe zgjidhja afatgjate e kësaj cështje.Më pas Euro ambasadori bashkë me kreun e Kom unës MMustafa Zabzun morën pjesë në hapjen e Fesitvalit tre ditor që zhvillohet në Strugë që promovon diversitetin kulturor dhe etnik si një pasuri për të gjithë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…