Filipçe :“Ju jeni me pushime, por virusi nuk është”

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe udhëzoi të vëzhgohen masat për mbrojtje kundër koronavirus Kovid-19 gjatë qëndrimit në vendpushimet verore duke vendosur maska, duke mbajtur distanca fizike dhe dezinfektim të shpeshtë, përcjell FLAKA.

“Ju jeni me pushime, por virusi nuk është! Shmangni grumbullimin në grupe të mëdha, vendosni maskë, për të mbrojtur shëndetin tonë, por edhe shëndetin e të dashurve tanë. Le të respektojmë masat për mbrojtje nga covid-19, sepse shëndeti publik është një përgjegjësi e përbashkët”, ka shkruar Filipçe në profilin e tij në Facebook.

Duke pasur parasysh numrin në rritje të vizitorëve në destinacionet turistike në të gjithë vendin, Ministria e Shëndetësisë më herët, sot përmes një deklarate apeloi që të përputhen me protokollet e miratuara nga Komisioni për sëmundje infektive, të cilat i referohen funksionimit të pishinave dhe plazheve gjatë pandemisë me Covid-19, si nga vizitorët ashtu edhe nga të punësuarit.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...