Filipçe:95 mijë qytetarë të Maqedonisë e ka në fituar covid-19

Sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë, në Maqedoni ka 95.410 ish-pacientë që kanë qenë të infektuar me coronavirus.

Nëse ia shton këtij numrit edhe numrin e rasteve aktive dhe numrin e vdekjeve, në Maqedoni zyrtarisht ka 107.479 raste.

Qyteti i Shkupit mbetet të jetë qyteti më i prekur me coronavirus, ndërsa pas tij vijnë Kumanva dhe Tetova.

Për pak më shumë se një vit, në Maqedoni janë bërë 544.816 testime.

Loading...
loading...Loading…


loading…