Foto Lajm:Luftëtarët e Strugës (Ladorishtit) dhe Korçës në vitin 1914 në qendër të Korçës!

Foto e vitit 1914 në Korçë e luftëtarëve të Strugës dhe Shqipërisë së jugut pas përballjes me grekët.

StrugaLajm
Loading…


loading…