Georgievski, lider i VMRO-DPMNE-së?!

Georgievski, lider i VMRO-DPMNE-së?!
Publikuar: 12:57, 9 Dhjetor, 2017
Nikolla Tasev nga VMRO-Popullore propozon që Lupco Georgievski të jetë lider I përkohshëm I VMRO-DPMNE-së, I cili do ti bashkonte gjitha fraksionet e kësaj partije.

“Si një demokrat I dëshmuar , për 16 muaj të bashkojë të gjithë në VMRO-DPMNE, të dryshojë atmosferën dhe që prej tani ai të caktojë kongres që do të mbahej pas 16 muajve. Në ndërkohë gjitha fraksionet të japin propozimet e tyre dhe të zgjidhet lider partiak I pranueshëm për të gjithë, ka thënë Tasev./StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...