Gruës së vdekur i vjedhin bizhuteritë në Spitalin e Ohrit!

Në policinë e Ohrit është lajmëruar një rast i pazakontë vjedhje në Spitalin e Përgjithshëm në Ohër ku një zonjë që kishte ndërruar jetë i ishin vjedhur bizhuteritë .Të afërmit e policisë dyshuan se vjedhja është kryer nga një ndihmës i punësuar në Spitalë  i cili i është përgjigjur akuzave të tilla se gruaja kishte ardhur në Spital pa bizhuteri.Duke dashur të heq qafe “prehun” sa më shpejt që të jetë e mundur, personi që vodhi bizhuterin shkoi te njëri prej argjendarëve në Tregun e Ohrit, ku u përpoq ta shiste atë. Por fati e deshi që mbesa e gruas së vdekur ishte e punësuar në Argjendari e njohu bizhuteritë  dhe rastin e raportoi në polici.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...