Hajduti serik në qytetin e Strugës,zbulohet nga policia

Stacioni policor nga Struga ka ngritur padi penale ndaj një të riu nga Gostivari për shkak të ekzistencës së dyshimit se ka kryer pesë vepra të dënueshme në Strugë.Policia këto vepra i ka klasifikuar si tre vepra penale “vjedhje të rënda” dhe dy vepra penale “sekuestrim i një automjeti”. Personi i akuzuar në fillim të nëntorit në zyrën e një kompanie taksi ka marr para si dhe dy çifte çelësish nga një automjet dhe më pas ka marr një makinën “Opel Astra” të parkuar përpara zyrës. Më datë 17 të këtij muaji, ai ka marr 1.000 denarë në një auto-mekanik.Po të njëjtiën ditë sipas policisë së Strugës në një dyqan qeramike të pllakave, mori çelësa nga një makinë e pasagjerëve të parkuar para sallonit, duke u drejtua për drejtim të panjohur me një makinë tjetër të vjedhur, duke shkaktuar dëme materiale prej 250,000 denarësh. (Strugalajm.com)

StrugaLajm

Related Articles
Loading…


loading…