Hapet salloni me i ri i perdeve ne Struge “KISMET- Textil”

Hapet salloni me i ri ne Struge i perdeve KISMET textil, që ndodhet ne hapsiren e Qendres tregtare GENC,aty ku ju mund te gjeni modelet me te reja te te gjitha llojeve te perdeve, dhe me kualitet te larte si dhe me çmime shumë të arsyeshme.
Të gjithe risitë mund ti ndiqni nepermjet facebook duke klikuar në “Kismet textil Struga”dhe instagramit “Kismettextil_Struga”

Loading...
loading...Loading…


loading…