Holandezi erdhi në pushime por përfundoi në Spitalin e Strugës dhe Ohrit

Afër Tregut të Gjelbër në Strugë, 53-vjeçari V.L.J nga Holanda, dje rreth orës 14:00  ndërsa ecte në këmbë, i vërshtirësohet shëndeti dhe bie në gjendje të  pavetëdije duke  u vetë-lënduar  në kokë.

Ai me  automjetin e kujdesit emergjent është dërguar në Spitalin e përgjithshëm në Strugë, ku pasi mori ndihmë mjekësore u dërgua në Qendrën Mjekësore në Ohër, ku ai u mbajt për trajtim të mëtejshëm. (Strugalajm.com)StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...