INVESTIM NE STRUGE NGA FAMILJA REÇI

Në Zonën e lirë ekonomike në Strugë në prezencën e lidershipit më të lartë të qeverisë dhe BDI-së,nis puna për një impiant prodhues me kapital nga familja Reçi që ka jetuar dhe vepruar në SHBA.”Diaspora është faktor i rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të vendit. Përgëzoj familjen Reçi për vendimin për të investuar në Strugë, kapitalin e krijuar në SHBA”theksoi Kreshnik Bekteshi ministër i Ekonomisë së Maqedonisë.Në përurim ishte edhe lideri i BDI-së,Ali Ahmeti,zv/kryeministri Angjushev, si dhe kryetari i Strugës dhe Ohrit
si dhe përfaqësues të tjer .(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...