Ja çfarë thotë PDSH për Qeverinë e re

Menduh Thaçi dhe PDSH është njëri nga liderët nënshkrues të marrëveshjes së Përzhinos dhe kanë votuar ndryshimet që rrjedhin nga kjo marreveshje në parlamentin e Maqedonisë.
PDSH gjithashtu rishtazi është deklaruar se përkrahë të gjitha rekomandimet e Pribes dhe të Bashkimit Europian, prandaj dhe dialogu i shumices parlamentare me PDSH-në është i natyrshem dhe i arsyeshëm, duke pasur parasysh në proceset që po kalon dhe që pritet të kalojë Maqedonia, duke mos anashkaluar edhe pjesmarrjen e mundëshme të PDSH-së në Qeverinë reformatore.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...