Ja çfarë vendosi LR-PDSH për pjesëmarrjen në Qeveri (FOTO)

Pas diskutimeve dhe analizave të shumta Kryesia Qëndrore në formë unanime, e autorizojë grupin negocues i cili është i zgjedhur nga Kryesia Qëndrore e LR PDSH-së që të nëgociojë për të gjitha detalet dhe modalitetet për bashkëqeversijen me LSDM duke i nënvizuar, strategjitë dhe prioritetet politike.

Poashtu Kryesia Qëndrore e LR PDSH solli vendim unanim për ta autorizuar Kryesinë e ngushtë të partisë për marrjen e vendimit final për pjesmarrje në Qeveri pas përfundimit dhe epilogut të negociatave që do të zhvillohen ditët në vijim.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...