Ja çmimi i ri i naftës dhe benzinës

Pas mesnatës, benzinat Eurosuper BS-95 do të shtrenjtohet për 1.5 denarë, ndërsa Eurosuper BS-98 për 2 denarë. Nga KRRE bëjnë të ditur se edhe çmimi i naftës do të rritet për 2 denarë, ndërsa çmimi i vajit ekstra të lehtë, për 1.5 denarë.

StrugaLajm
Loading…


loading…