Ja emrat e drejtorëve të rinj nga radhët e BDI-së

Kjo është java më e nxehtë në partitë politike që janë në pushtet. Sot u shkarkuan disa drejtor dhe u emruan disa të tjerë, por temepraturat në selitë e partive politike vazhdojnë të jenë të nxehta. Portali TetovaSot mëson ekskluzivisht nga Bashkimi Demokratik për Integrim emrat e drejtorëve më të rëndësishme deri tani që do të drejtojnë nga kjo parti edhe ate me MEPSO, AEK, MNAV, MALMED, Rrugët e Shtetit si dhe Fondin Shëndetësor.

Në MEPSO do të jetë – Kushtrim Ramadani
Në MALMED do të jetë – Lirim SHabani
Në AEK do të jetë – Jeton Akiki
Në MNAV do të jetë – Farko Hamidi
Në “Rruget e Shtetit” – Ejup Rustemi
Tek Fondi Shëndetsor do të jetë – Faton Ahmeti.

Portali TetovaSot sot gjithashtu shpalosi edhe emrat e drejtorëve në Klinikën e Shkupit siç ishin Arian Daci në Klinikën e Stomatologjisë, Bashkim Osmani në Klinikën e Reumës, Suad Zejneli në Klinikën TBC dhe Dalip Jahja në Klinikën Ortopedike. Nesër portali TetovaSot do tju nxjerr edhe emrat e drejtorëve në dikastere tjera.

In : Aktuale

Loading...
loading...