Ja kush është kandidati i VMRO-së në Ohër

VMRO-DPMNE më në fund vendosi që drejtorin e Spitalit për ortopedi dhe traumatologji  “Sveti Erazmo” Dr.Mitko Tilevski, të jetë kandidat për kryetar në komunën e Ohrit.

Partia opozitare këtë vendim do ta bëjë publike ditën e sotme. Bartës i listës  për këshilltarë i VMRO-DPMNE , do të jetë kryetar aktual i komitetit komunal në VMRO-DPMNE, Kiril Pecarov.

Sipas Plusinfo, gjatë ditëve të kaluara, kryetari aktual, kardeologu i njohur , Nikola Bakraçeski, me inicitativë personale, do të kthehet në misionin tij, në profesionin mjek kardeolog.

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...