Ja qytetet nga janë 102 të prekurit me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.356 teste, dhe 102 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 39
-Kumanovë 11
-Shtip 13
-Prilep 3
-Tetovë 2
-Strugë 2
-Manastir 6
-Ohër 3
-Kavadar 3
-Gostivar 8
-Radovish 1
-Koçanë 1
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 1
-Vinicë 1
-Sveti Nikolë 3
-Kërçovë 4

Kanë ndërruar jetë 5 persona, një pacient nga Shkupi, një pacient nga Kërçova, një pacient nga Kumanova, një pacient nga Prilep dhe një pacient nga Shtipi.

Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistron 99 pacientë të shëruar nga:

-Shkup 49
-Shtip 2
-Tetovë 10
-Strugë 17
-Ohër 15
-Gostivar 2
-Strumicë 1
-Koçanë 1
-Kërçovë 1
-Resnje 1StrugaLajm

Deri më tani, janë kryer gjithësej 97.550 teste të Covid-19. Sot nuk ka teste nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rastebe të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10.315, numri i pacientëve të rikuperuar është 5.663, numri i vdekjeve është 471, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4.181.

In : Aktuale

Loading...
loading...