Ja qytetet nga janë 1128 të infektuarit me koronavirus në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3082 teste, dhe janë regjistruar 1128 raste të reja të kovid-19 në: Shkup-569, Kumanovë-51, Dibër-12, Stip-35, Prilep-43, Tetovë-50, Struga-16, Veles-45, Manastir-57, Ohër-38, Kavadar-35, Gostivar-10, Gjevgjeli-14, Strumicë-33, Kriva Pallanka-5, Radovish-11, Krushevë-2, Kocan-22, Probishtip -5, Demir Hisar-5, Makedonski Brod-1, Berovë-3, Valandovë-1, Vinicë-4, Delçevë-8, Kratovë-3, Sveti Nikolë-8, Kërçovë-27, Resnjë-7, Negotinë-8.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 307 pacientë të shëruar nga: Shkup-71, Kumanovë-10, Dibër-7, Stip-18, Prilep-27, Tetovë-29, Veles-12, Manastir-19, Gostivar-12, Gjevgjeli-14 , Strumica-25, Radovish-7, Kocan-15, Probishtip-3, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-2, Pehchevë-2, Berovë-6, Valandovë-6, Kratovo-1, Sveti Nikolë-4, Kërçovë- 12, Resnjë-4.

12 persona vdiqën, katër pacientë nga Shkupi (63, 75, 44 dhe 68), dy nga Manastiri (44 dhe 72), një nga Kumanova (70), një nga Prilep (59), një nga Ohri (68), një nga Strumica (76), një nga Radovish (58) dhe një pacient nga Kërçova (63). Të gjithë pacientët vdiqën në spital.

In : Aktuale

Loading...
loading...