Ja si të zgjidhni një shalqi të mirë?

A keni ditur ndonjëherë vërtet të zgjidhni një shalqi të mirë?

Ka një art të caktuar për të zgjedhur shalqinin shumë të mirë. Por mos u shqetësoni, pasi të dini se çfarë të kërkoni është e lehtë.

Blerja e shalqinjve në një treg fermerësh ju ndihmon pasi ata e dinë se çfarë t’ju sugjerojnë.

Mirëpo, në një market ka të ngjarë të jesh vetë. Por jo plotësisht vetë, sepse ne ju sugjerojmë një proces të lehtë tre hapash për t’ju ndihmuar të zgjidhni shalqinin më të mirë.

Duhet një punë e vogël detektive për të zgjedhur një shalqi të mirë. Kur është koha për të zgjedhur shalqi, ju doni ta prekni, shikoni dhe dëgjoni. Ja se si ta bëni atë, si fillim duhet të shikoni peshën, shalqini duhet të ndjehet i rëndë për nga pesha e tij.StrugaLajm

Shikoni për njollën e verdhë, ata zhvillojnë një splot kur pushojnë në tikë. Kur kjo ndarje është e verdhë kremoze, është e pjekur.

Prekni pjesën e poshte të shalqirit. Një i pjekur do të ketë një tingull të thellë, që do të thotë se po zhytet në lëng dhe është në kulmin e pjekurisë së tij.

In : Aktuale

Loading...
loading...