Jo ,zgjedhje të parakohshme në Maqedoni

I emëruari për të udhëhequr zyrën e BE-së në Shkup, Samoel Zhbogar në një intervistë për 24Vesti ka thënë se vendit nuk i duhet që të shkojë në zgjedhje të parakohshme, shkruan Telegrafi Maqedoni.

”KSHZ-ja duhet të jetë shembull për institucionet tjera në vend. Maqedonisë nuk i duhen zgjedhje të parakohshme pasi qeveria duhet t’i plotësojë reformat e premtuara” ka thënë Zhbogar.

Ai ka thënë se institucionet e BE-së e ndjekin prosperitetin e Maqedonisë drejtë BE-së dhe plotësimin e reformave të premtuara të cilat pjesë e planit 3-6-9.StrugaLajm
Loading…


loading…