Katër të vrarë, vëllai vretë vëllanë dhe djemtë e vëllezërve, më pas vetëvritet

Nga informacionet e fundit mësohet se në Gllumovë të Sarajit  ka ndodhur vrasje e katërfishtë, nënvizon TV Shenja.

Dorasi është Shaban Sulejmani fillimisht e ka vrarë vëllun e vet Avdylin, më pas edhe djalin e Avdylit Muminin.

Ai ka vijuar më tej duke vrarë edhe djalin e vëllaut tjetër, Arianin. Pas kësaj e ka vrarë edhe veten. MPB theksoi se do të jap detaje për vrasjen makabre.

In : Aktuale

Loading...
loading...