Kryetari i Ohrit nuk rikandidon!

Kryetari aktual i komunës së Ohrit, Nikola Bakraçeski ndaj të cilit VMRO kishte shpresa edhe për një mandat të dytë, sot i është falenderuar kryetarit të partisë Nikolla Gruevski.

Mirëpo Bakraçeski pasiqë i është falenderuar Gruevskit ka vlerësuar se ka ardhur koha që të përkushtohet më shumë në jetën private dhe anën profesionale të tij mirëpo i vjen keq që e ka lënë qytetin në një fazë ku projektet duhet të finalizohen e disa janë në fund të përfundimit, por që vendimi i tij për moskandidim edhe për një mandat është definitiv.

In : Aktuale

Loading...
loading...