Kujdes,seri grabitjesh të makinave në Strugë!

Prej disa ditësh hajdutët kanë shenjestruar kryesisht makinat e parkuara në Strugë dhe komplekset turistike.Siç informohet Strugalajm.com dy makina dje u janë thyer xhamat anësore  në parkingun e hotel Izgrevit.Ndërkohë gjithashtu një makinë i janë thyer xhamat në parkingun e plazhit të qytetit ku janë vjedhur para dhe gjësende të tjera personale.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...